Kosten en indicatie

Voor deelname aan de dagbesteding heeft u een indicatie nodig. Deze ontvangt u van de gemeente of van het CIZ. Als u nog geen indicatie heeft, dan kan uw casemanager u verwijzen en wij denken ook graag met u mee.
Na indicatiestelling krijgt u een budget waarbij u een eigen bijdrage moet betalen. De eigen bijdrage is inkomensafhankelijk. Dit kunt u berekenen via de rekenmodule die op de site van het Centraal Administratie Kantoor (CAK) staat.

Dagbesteding

We bieden activiteiten aan die er toe doen. Er wordt gezocht naar werkzaamheden die passen bij mensen hun talenten, verleden, inspiratie en mogelijkheden. Daarbij letten we op uw belastbaarheid en informatieverwerking om het beste uit u zelf te halen.

Daarnaast is het mogelijk om de beesten, (paarden, schapen, kippen, vogels, poes) en de tuin, (moestuin, siertuin, weilanden) elke dag te verzorgen.

We pakken verse koffie en losse thee in voor de verkoop aan particulieren en bedrijven. Nadat we de koffie en thee ingepakt hebben, brengen we deze op de fiets naar klanten. Hierdoor worden fysieke inspanning en sociale vaardigheden benut.

TOP